Main Content

The SUN: Griezmann prestupuje za astronomickú sumu do Manchestru United!

piatok, 5. máj 2017 09:17 | Autor: Squashmaster

The SUN: Griezmann prestupuje za astronomickú sumu do Manchestru United!
The SUN: Griezmann prestupuje za astronomickú sumu do Manchestru United! | zdroj: © TASR

Francúzsky reprezentant Antoine Griezmann sa podľa britského denníka The Sun dohodol na prestupe na Old Trafford! Farby Manchestru United by mal obliekať už od nasledujúcej sezóny.

Kľúčový hráč Atletica Madrid sa podľa informácií britského denníka upísal červeným diablom na päť rokov, pričom jeho týždenný plat by mal byť 280 000 libier. Tým pádom by Griezmann týždenne zarábal o 60 tisíc libier viac ako Paul Pogba, aktuálne najdrahší hráč na svete.

Celková prestupová čiastka dosahuje astronomické rozmery, keďže Griezmann má u súčasného zamestnávateľa výkupnú klauzulu 89 miliónov libier, čo by sa spolu s platom a ďalšími bonusmi vyšplhalo na neuveriteľných 170 miliónov libier.

Doteraz bol najdrahším prestupom Griezmannov krajan Paul Pogba, ktorý pred touto sezónou prestúpil z Juventusu Turín práve na Old Trafford rovnako za 89 miliónov libier.

The Sun uvádza, že Griezmann sa  s predstaviteľmi Manchestru United dohodol deň potom, ako jeho Atletico prehralo na štadióne Santiaga Bernabea v semifinále Ligy majstrov s domácim Realom 0:3, čím si veľmi pravdepodobne zahatalo cestu do finále tejto súťaže.