Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.)

štvrtok, 4. máj 2017 08:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Tréningovú záťaž po doliečení triesla opäť zvláda Andrés Iniesta. Skúsený záložník by tak mal byť pripravený pre sobotný zápas s Villarrealom. (futbol.as.com)

REAL MADRID: Mesiac bol mimo hry stopér Pepe s dvomi zlomenými rebrami. Na tréningoch však už začína pracovať s loptou a v krátkom čase má byť tímu k dispozícii. (Marca)

REAL MADRID: Zranený stehenný sval prinúti Daniho Carvajala pauzovať mesiac, čo znamená, že sa v aktuálnom ročníku už nepredstaví. Problém si privodil pri víťazstve 3:0 nad Atléticom Madrid. (Goal.com)

SEVILLA & EIBAR: Výnimočná sezóna Los Armeros môže viesť k odchodu viacerých opôr. Jednou z nich je aj stopér Florian Lejeune, ktorý sa dostal pod drobnohľad Sevillčanov. (fichajes.net)

OSASUNA & BETIS: Vypadávajúci Pamplončania chystajú výpredaj. Medzi prvými má byť útočník Sergio Léon, ktorého už kontaktovala Valencia a nedávno aj Los Verdiblancos. (Marca)

OSASUNA: Svalové zranenie škrtá zo zostavy Frana Méridu na tri až štyri týždne. Stredopoliar sa tak na trávniku neobjaví už ani v jednom z troch ostávajúcich kôl La Ligy. (Marca)