Main Content

Roy Keane kriticky vysmial United a Liverpool: Hanba vám!

streda, 3. máj 2017 16:13 | Autor: Squashmaster

Roy Keane kriticky vysmial United a Liverpool: Hanba vám!
Roy Keane kriticky vysmial United a Liverpool: Hanba vám! | zdroj: © TASR

Niekdajší kapitán červených diablov Roy Keane bol známy kontroverzným správaním, ako aj výrokmi, už počas aktívne športovej kariéry. Servítku pred ústa si nedáva ani na futbalovom dôchodku, keď najnovšie sa obul do svojho bývalého zamestnávateľa Manchestru United, ako aj jeho hlavného rivala FC Liverpool.

Roy Keane bol jedným z hráčov, ktoré zažili zlaté časy na Old Trafforde, kedy pod vedením Sir Alexa Fergusona, pribúdala do vitríny klubu jedna trofej za druhou. Určite aj súčasná situácia v klube, kedy od odchodu legendárneho škótskeho trénera Fergusona, čakajú fanúšikovia United márne na nejaký významnejší úspech, prispela k tvrdým slovám 45-ročného Íra.

"Keď počúvam, ako kluby typu Manchester United a Liverpool oslavujú, keď sa dostanú do prvej štvorky, som zarazený. Myslíte si, že Barcelona alebo Real Madrid by sa tešili z miesta v prvej štvorke? Spamätajte sa. Takéto tímy musia získavať trofeje. Ľudia hovoria o umiestnení v prvej štvorke kvôli finančným prémiám, čo bolo skvelé pre mužstvá ako Leicester, ale veľké tímy ako United, Arsenal, Chelsea, Liverpool oslavujú prvú štvorku? Hanba vám," povedal Keane pre portál goal.com.

Momentálne je Manchester United v Premier league až na piatom mieste, kým jeho odveký rival FC Liverpool je tretí. Ani jeden z nich už nemá šancu na zisk majstrovského titulu, ale United sú ešte v hre o víťazstvo v Európskej lige, kde v semifinále narazia na Celtu Vigo.