Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.)

streda, 3. máj 2017 08:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Finále Ligy majstrov je po víťazstve 3:0 nad Atléticom Madrid veľmi blízko. Duel však nedohral Dani Carvajal, ktorý po polčasovej prestávke už do hry nezasiahol. (sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Čerstvá zmluva Lucasa Hednándeza sa stala zaujímavou témou aj pre výkupnú klauzulu. Súčasťou kontraktu do leta 2022 je stopérova suma 55 eur. (ESPN)

SEVILLA: Viaceré možnosti sa v lete otvárajú Jozovi Šimunovićovi. 22-ročný obranca Celticu Glasgow upútal okrem Los Rojiblancos aj Espanyol, FC Turín alebo RB Lipsko. (Daily Mail)

VILLARREAL: Sobotný zápas proti Barcelone bude musieť vynechať Bruno Soriano. Skúsený defenzívny záložník si zranil koleno a okrem neho je s natiahnutým stehenným svalom na maródke aj obranca Álvaro González. (Marca)

VALENCIA: Naspäť v tréningovom procese je Enzo Pérez. Svalové problémy ho pripravili o štart proti Realu Madrid (1:2), no na nedeľnú konfrontáciu s Osasunou bude pripravený. (Marca)

MÁLAGA: 28-ročný obranca Roberto Rosales odcestoval do Mníchova, kde ho čaká operácia pruhu. Po absenciách v dueloch s Granadou a Sevillou tak vynechá celý záver sezóny. (klubový web)

OSASUNA: Vystúpenie na pôde Valencie nedobrovoľne vynechá Juan Rafael Fuentes. Krajný obranca si privodil svalové zranenie v minulom kole proti Deportivu La Coruña. (mundodeportivo.com)