Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)

streda, 3. máj 2017 08:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Záložník Philippe Coutinho nedohral zápas s Watfordom (1:0), ale problémy so stehnom vážne nie sú. Podľa prvých správ sa do akcie vráti ešte v aktuálnej sezóne. (ESPN)

LIVERPOOL: Ostatné kolo prinieslo aj okrúhly 450. ligový štart stredopoliara Jamesa Milnera. Štarty pred The Reds zbieral aj v Leedsi United, Newcastle, Aston Ville a Manchestri City. (Daily Mail)

ARSENAL: Predĺženie spolupráce s Mesutom Özilom zlyháva. Údajne odmietol týždenný príjem 250 tisíc libier, chce o pätinu viac a zvažuje stále aj prestup do Fenerbahce. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Štvrtý tím ligy rokuje s Jesúsom Navasom. Tomu ponúkal prestup AS Rím aj Sevilla, k čomu sa teraz pridala aj ponuka na predĺženie zmluvy so City. (talksport.com)

LEICESTER CITY: Dvaja bývalí zamestnávatelia otca Kaspera Schmeichela lanária dánsku brankársku jednotku. 30-ročný brankár je v hľadáčiku manchesterských rivalov United a City. (Express)

TOTTENHAM: Výkupnú klauzulu sa snaží do nového kontraktu pretlačiť Toby Alderweireld. To bolo dôvodom už dvoch odmietnutých ponúk, ktoré od vedenia Spurs dostal. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Zmluvu s Líškami pravdepodobne nedodrží Ben Chilwell. Ľavého obrancu monitoruje SSC Neapol, ktorý bude musieť reagovať na odchody dôležitých zadákov. (tribalfootball.com)

WEST BROMWICH: Milánsky Inter nebude brániť krídelníkovi Éderovi v odchode, na čo reaguje WBA. Talian nastupuje za modro-čiernych zväčša len ako striedajúci hráč. (tribalfootball.com)

WEST BROMWICH: Ambiciózny prestupový cieľ si stanovili The Baggies. Kúpiť sa pokúsia záložníka Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon, o ktorého stojí aj Arsenal či Manchester City. (Mirror)