Main Content

Michael Owen prezradil, ktorému hráčovi United by najviac uškodil príchod Griezmanna

utorok, 2. máj 2017 12:13 | Autor: Squashmaster

Michael Owen prezradil, ktorému hráčovi United by najviac uškodil príchod Griezmanna
Michael Owen prezradil, ktorému hráčovi United by najviac uškodil príchod Griezmanna | zdroj: © TASR

Marcus Rashford momentálne patrí k jedným z najväčších talentov nielen Manchestru United, ale aj anglického futbalu. Avšak podľa bývalého skvelého anglického útočníka Michaela Owena by dlho špekulovaný prestup Antoinea Griezmanna na Old Trafford skôr uškodil ďalšiemu zlepšovaniu tohoto 19-ročného mladíka v drese červených diablov.

Owen získal Zlatú loptu už ako 21-ročný a bol hviezdou FC Liverpool, Realu Madrid a Manchestru United. Momentálne pôsobí ako futbalový expert a netají sa tým, že je veľkým fanúšikom Marcusa Rashforda. "Griezmann je skvelý hráč, o tom niet najmenších pochýb. Čo musí United zobrať do úvahy je, či je ochotný zaplatiť 80 miliónov libier, ak už majú v kádri Rashforda. Momentálne je situácia pre Rashforda ideálna, pretože pred ním je Ibrahimovič, ale ten tam nebude večne. Pre Rashforda by bolo perfektné, ak Zlatan podpíše nový kontrakt. Môže sa postupne stať stredným útočníkom a následne Ibra začne rozmýšľať o ukončení kariéry. Je to prirodzený vývoj. V tíme jednoducho potrebujete mať niekoho, ako bol Ibra počas tejto sezóny," povedal Owen pre portál goal.com.

Rashford je pri zranení Ibrahimoviča hlavným pilierom útočnej formácie červených diablov. Za United zatiaľ odohral 40 zápasov a skóroval 10-krát. Svojimi výkonmi si napriek nízkemu veku vyslúžil pozvánku aj do anglickej reprezentácie, za ktorú nastúpil už osemkrát a strelil jeden gól.