Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)

utorok, 2. máj 2017 09:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tretí tím ligy si vo Fenerbahce vyhliadol obrancu Simona Kjaera. O možnom prestupe stopérskeho partnera Martina Škrtela sa písalo už dávnejšie v súvislosti s Hullom. (tribalfootball.com)

LIVERPOOL: Víťazstvo na pôde Watfordu 1:0 stálo Liverpoolčanov zraneného Philippeho Coutinha. So zranenou nohou musel striedať už v 13. minúte zápasu. (skysports.com)

MANCHESTER CITY: Pre zisk Pierre-Emericka Aubameyanga z Dortmundu sú City ochotní „obetovať“ Kelechiho Iheanacha. Nigerijčan nastúpil 18krát a môže vykompenzovať časť financií. (ESPN)

ARSENAL: Zaujímavé rokovania si naplánoval celok zo severného Londýna s AC Milánom. Kúpiť by chcel útočníka Carlosa Baccu, dvanásteho najlepšieho strelca talianskej ligy. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Luke Shaw sa do zostavy Diablov v sezóne nevráti, navyše vynechá aj reprezentačné duely so Škótskom a Francúzskom. Také sú výsledky podrobných vyšetrení. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimovic má za sebou operáciu vážne zraneného kolena. Teraz ho čaká zotavovanie, hoci stále nie je isté či do konca sezóny alebo kalendárneho roka. (Mirror)

TOTTENHAM: Pôsobenie vo farbách Kohútov sa obrancovi Kieranovi Trippierovi predĺži. Klub mu ponúka nový kontrakt, a to napriek stále platnému do leta 2020. (ESPN)

EVERTON: Zhruba dva týždne sa zdrží mimo trávnikov stredopoliar Morgan Schneiderlin. Francúz si na jednom z tréningov pred stretnutím s Chelsea zranil stehenný sval. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Kormidelník Claude Puel sa domnieva, že budúcu sezónu už u Svätcov byť nemusí. Dôvodom je fakt, že nezopakuje minuloročné šieste miesto, na ktoré stráca 19 bodov. (Telegraph)

CRYSTAL PALACE: 28-ročný kamerunský útočník Benjamin Mukandjo pôsobí vo francúzskom Loriente a záujem prejavili The Eagles. Prestupová čiastka má byť približne 5 miliónov libier. (Daily Mail)