Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.5.)

utorok, 2. máj 2017 09:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dnešným dňom začína semifinále Champions League a na úvod proti Atléticu nenastúpi Gareth Bale so zraneným lýtkom ani Pepe laborujúci s rebrami. (as.com)

BARCELONA: S plánovaným letným nákupom súvisí aj odchod niektorých hráčov. Patrí medzi nich aj krajný obranca Jordi Alba, nespokojný so svojim herným vyťažením. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: 29-ročný krídelník Alessio Cerci spomína na FC Turín ako na svoje najúspešnejšie pôsobisko. Mohol by sa doň vrátiť, keďže zo severného Talianska príde ponuka. (tuttomercatoweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Ďalšie roky vo farbách Los Colchoneros spečatil Lucas Hernández. Zadák podpísal novú zmluvu, ktorej platnosť vyprší až po sezóne 2021/22. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: Zranenie ramena Yannicka Carrasca ustúpilo a v zápase s Realom Madrid bude fit. Úvodný výkop je naplánovaný na dnes 20:45, odveta o týždeň v stredu. (Marca)

BILBAO: Tlačová konferencia naplánovaná na štvrtok definitívne rozhodne o budúcnosti trénera Ernesta Valverdeho. Jeho meno je momentálne spájané najmä s Barcelonou. (sportsmole.co.uk)

MÁLAGA: Do výbornej formy sa v závere sezóny dostávajú zverenci Míchela. Včera si poradili so Sevillou 4:2, pripravili jej prvú prehru po štyroch kolách a sami pritom natiahli šnúru bez prehry na tri zápasy, pričom v ostatných šiestich prehrali jediný raz. (Goal.com)