Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.)

pondelok, 1. máj 2017 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Veľkým počinom sa môže pýšiť Cristiano Ronaldo. V piatich elitných ligách zaknihoval už 367 gólov, čím sa odpútal od doterajšieho spolulídra Jimmyho Greavesa, niekdajšiu hviezdu Tottenhamu a Chelsea. (lequipe.fr)

BARCELONA: Ďalší klub hlási záujem o Turka Ardu Turana. Je to Inter Miláno, ktorý už pripravuje konkrétnu ponuku za záložníka, ktorý za ostatných osem kôl odohral len 90 minút. (skysports.com)

BARCELONA: Hosťovanie pravdepodobne čaká Denisa Suáreza. Nedostatok herného vyťaženia v Katalánsku ho privedie do rímskeho AS, ktorý už na transfere intenzívne pracuje. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Pri víťazstve nad Las Palmas 5:0 musel José María Gimenéz striedať už v 67. minúte. Zranil si totiž stehenný sval a absentovať bude tri týždne. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Yannick Carrasco zotavuje rameno skôr ako sa predpokladalo. Stihnúť vďaka tomu môže už prvý semifinálový zápas Ligy majstrov proti Realu. (mundodeportivo.com)

REAL SOCIEDAD: Symbolický trojstý štart za La Real si v tomto kole pripísal Mikel González. Proti Granade (2:1) vydržal na trávniku celý zápas, hoci už pracuje na odchode z klubu. (Marca)

LAS PALMAS: Kontrakt do leta 2020 si na Kanárskych ostrovoch dohodol Kevin-Prince Boateng. Ghančan v prebiehajúcom ročníku odohral 27 duelov s desiatimi strelenými gólmi. (fichajes.net)