Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)

pondelok, 1. máj 2017 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Dnes sa útočník Sergio Agüero podrobí vyšetreniam, ktoré definitívne rozhodnú o tom, či si v sezóne 2016/17 ešte zahrá alebo sa vráti až na letnú prípravu. (Mirror)

ARSENAL & SOUTHAMPTON: Boj o 25-ročného stopéra Virgila van Dijka momentálne vychádza najlepšie Londýnčanom. Tí vedú rokovania, čím predbehli Liverpool i Everton. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Ligový zápas proti Swansea City (1:1) ešte Paul Pogba vynechal, ale pre semifinále Európskej ligy proti Celte Vigo bude po doliečení stehenného svalu fit. (Express)

MANCHESTER UNITED: Medzi zranenými hráčmi už nie je Juan Mata. Pred niekoľkými týždňami sa podrobil operácii triesiel a namiesto konca sezóny sedel včera na lavičke. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Popri návratoch sa v súboji s 18. tímom Premier League, Swansea City, zranil Eric Bailly. Hneď v úvodných minútach z hry odstúpil aj Luke Shaw pre problémy s členkom. Momentálne tak majú Diabli šesť zranených hráčov z defenzívy. (Goal.com)

LIVERPOOL: Nejeden anglický tím vraj sleduje pravého obrancu Andreu Contiho z Atalanty Bergamo. Dominujú im The Reds, ktorí už na 23-ročného Taliana pripravujú ponuku. (Daily Star)

LIVERPOOL: Cenovku 40 miliónov libier uložili Liverpoolčania na forwarda Daniela Sturridgea. Odchod 27-ročného Angličana z Anfieldu je už takmer istou záležitosťou. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE & BOURNEMOUTH: Queens Park Rangers sa do najvyššej súťaže nedostanú, čo sa snažia využiť dva tímy. Na muške majú 20-ročného záložníka Ryana Manninga. (Mirror)

SUNDERLAND: Istý vypadávajúci sa pripravuje na odliv hráčov, vrátane brankára Jordana Pickforda. Toho má lanáriť budúcoročný nováčik Newcastle United, pričom ide o veľkého rivala. (tribalfootball.com)