Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)

nedeľa, 30. apríl 2017 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záujem amerických klubov o Wayna Rooneyho vzrastá. 31-ročný útočník v rozhovoroch naznačuje, že jeho budúcnosť nemusí byť manchesterská. (Express)

MANCHESTER UNITED: Diabli budú posilňovať aj zadné rady. Na muške ostáva Marquinhos z PSG, na ktorého bude podaná ponuka 50 miliónov libier, kým s Benficou sú na programe nové rokovania o Victorovi Lindelöfovi. (Mirror)

CHELSEA: Spád nabrala snaha The Blues získať záložníka Claudia Marchisia. Juventus síce pôvodne odmietol ponuku 17 miliónov libier, ale v krátkom čase sa očakáva navýšená. (Independent)

CHELSEA & SOUTHAMPTON: Do známeho prostredia sa počas leta možno vráti Ryan Bertrand. 27-ročný ľavý obranca patrí The Saints, no upútal pozornosť Antonia Conteho. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Každým kolom stráca tím Claudea Puela kontakt s pohárovými priečkami. Včera len remizoval so zachraňujúcim sa Hullom City a nevyhral tak v treťom kole v rade. (BBC)

WEST HAM: Odchodom sa vyhráža krídelník Michail Antonio. Deväťgólový strelec čaká na ponuku výrazne vylepšenej zmluvy, nakoľko prvá jeho očakávania zďaleka nenaplnila. (skysports.com)

EVERTON: Boj o 19-ročného záložníka Youriho Tielemansa z Anderlechtu bude predovšetkým otázkou peňazí. Krok vpred spravili Karamelky, ktoré si vyčlenili 21 miliónov libier. (tribalfootball.com)

SUNDERLAND: Anglická liga včera spoznala prvého zostupujúceho. Sú ním Čierne mačky, ktoré včera podľahli Bournemouthu 0:1 a na záchranu strácajú nedohnateľných 13 bodov. (Goal.com)