Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)

sobota, 29. apríl 2017 12:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa britskej tlače sníva José Mourinho o novom ofenzívnom duu United. Jeho súčasťou má byť Antoine Griezmann z Atlética Madrid a Álvaro Morata z Realu Madrid. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Po čase prišla od zdravotníkov Red Devils aj dobrá správa. Zranenie stehenného svalu Paulovi Pogbovi ustupuje a na zajtrajší zápas proti Swansea City bude pripravený. (Goal.com)

MANCHESTER UNITED: Sympatie Realu Madrid a Davida De Geu sú vzájomné. V médiách sa šíria informácie, že sa gólman rozhodol pre prestup a v Manchestri požiadal o uvoľnenie. (Express)

LIVERPOOL: Zadné rady tímu Jürgena Kloppa by mohol vystužiť Elseid Hysaj. Albánsky reprezentačný obranca sa zatiaľ k veci nevyjadril, rovnako ako jeho zamestnávateľ Neapol. (Daily Star)

LIVERPOOL: V krátkom čase by sa do zápasového diania mohol vrátiť Adam Lallana aj Daniel Sturridge. Stredopoliara trápil stehenný sval, útočníka bedrá. (skysports.com)

LIVERPOOL & WEST HAM: Letnou prestupovou prioritou Kladivárov bude Daniel Sturridge. V tejto sezóne odohral vinou zranení len polovicu zápasov, pred rokom dokonca len 14. (Telegraph)

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Z Londýna do Manchestru sa možno bude sťahovať Kyle Walker. Proti záujmu City však stojí fakt, že je viazaný zmluvou do konca sezóny 2020/21. (Telegraph)

CRYSTAL PALACE: Zranenie kolena Mamadouho Sakha bolo menej vážne a vrátiť by sa mohol v pomerne krátkom čase. Dnešný zápas s Burnley dokonca môže byť jediným vynechaným. (Express)