Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)

sobota, 29. apríl 2017 12:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: O možnosti prestupu do Katlánska rokuje prostredníctvom agenta záložník Marco Verratti. 24-ročnému Talianovi pritom ponúkajú v PSG predĺženie zmluvy. (Daily Mail)

BARCELONA: Pred dnešným zápasom proti Espanyolu vynechal tréning Andrés Iniesta. Dôvodom sú problémy so stehnom a štart v mestskom derby ostáva otázny. (Goal.com)

REAL MADRID: Sympatie Realu a Davida De Geu sú vzájomné. V médiách sa šíria informácie, že sa gólman rozhodol pre prestup a Manchester United požiadal o uvoľnenie. (Express)

CELTA VIGO: Maximálnu dôveru vedenia klubu má 24-ročný defenzívny záložník Nemanja Radoja. Na stole už má aj ponuku na predĺženie kontraktu do konca sezóny 2020/21. (calciomercato.com)

VALENCIA: Stopérovi Aymenovi Abdennourovi sa stále výraznejšie črtá prestup do Olympique Marseille. Prestupovou čiastkou má byť 9 miliónov eur, s čím zatiaľ Netopieri spokojní nie sú. (transfermarktweb.com)

GRANADA: Zverenci Tonyho Adamsa hrajú dnes prvý raz s nožom na krku. V prípade, že na pôde Realu Sociedad nezabodujú naplno, vypadnú. (futbol.as.com)