Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)

piatok, 28. apríl 2017 11:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Pri víťazstve 1:0 nad Leicestrom City, v ktorom sa tím posunul na šieste miesto, sa zranil Laurent Koscielny. Odnieslo si to koleno a teraz čaká na výsledky podrobných vyšetrení. (Daily Mail)

ARSENAL: Kanonieri sa rozhliadajú po posile do defenzívy a pozornosť zaujal Šime Vrsaljko. Krajný bek patrí Atléticu Madrid a už dávnejšie sa začalo písať o jeho možnom odchode. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Zranené lýtko znemožní brankárovi Claudiovi Bravovi zápasový štart na niekoľko týždňov. Striedať musel v druhom polčase manchesterského derby (0:0). (skysports.com)

TOTTENHAM: Najúspešnejší ročník, čo sa počtu bodov týka, oslavujú The Spurs. Doteraz to bola sezóna 2012/13, no tento raz už majú na konte 74 bodov, čo je o dva viac. (Goal.com)

LIVERPOOL: Plány na zisk obranca Mattiu De Sciglia spriadajú The Reds. 24-ročný Talian patrí AC Milánu a konkurentom v boji o jeho služby bude aj Neapol či Juventus. (Daily Star)

CRYSTAL PALACE: Mamadou Sakho v 57. minúte zápasu s Tottenhamom (0:1) nútene striedal pre zranenie kolena. Prvé správy hovoria o zranených kolenných väzoch a konci sezóny. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Dvanásťgólový strelec španielskej Málagy, Sandro Ramírez, môže okúsiť anglickú ligu. O 21-ročného útočníka je pritom záujem aj na španielskej pôde. (tribalfootball.com)

BOURNEMOUTH: Zmluva brankára Artura Boruca vyprší už po sezóne. Situácia sa však môže v krátkom čase zmeniť. S vedením už dohaduje predĺženie spolupráce o ďalší rok. (clubcall.com)