Main Content

Správy dňa zo španeilskej Primera Division (28.4.)

piatok, 28. apríl 2017 11:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španeilskej Primera Division (28.4.)
Správy dňa zo španeilskej Primera Division (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Premiérový gól v barcelonských farbách v stredajšom zápase zaznamenal Javier Mascherano. Defenzívne ladený Argentínčan prispel tak k víťazstvu 7:1 nad Osasunou, čo bolo druhým najvyšším ligovým víťazstvom v tejto sezóne. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Prostredníctvom svojho agenta odkazuje Éver Banega, že Inter Miláno neopustí. Napriek tomu o 28-ročného záložníka zabojuje Atlético a pripravuje už ponuku. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Londýnsky Arsenal sa rozhliada po posile do defenzívy a pozornosť zaujal Šime Vrsaljko. O krajnom bekovi a jeho možnom odchode sa už písalo už dávnejšie. (Daily Star)

MÁLAGA: Dvanásťgólový strelec Sandro Ramírez môže okúsiť anglickú ligu. O 21-ročného útočníka sa zaujíma Southampton, no záujem je aj na španielskej pôde. (tribalfootball.com)

BILBAO: Baskovia na chvíľku stratili šieste miesto, ktoré zaisťuje účasť v pohárovej Európe, ale včerajším triumfom 2:1 nad Betisom opäť preskočili Real Sociedad. (ESPN)

ALAVÉS: Dobrým smerom sa hýbu rokovania s 20-ročným krídelníkom Witim. Mladík háji farby portugalského CD Nacional a v mládežníckych časoch si prešiel aj Benficou. (todomercadoweb.es)