Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)

štvrtok, 27. apríl 2017 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Pozornosť dnes bude pútať manchesterské derby, ktorého sa nezúčastní Paul Pogba. Francúza stále drží mimo hry zranenie stehenného svalu. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Rokovania o novej zmluve brankára Gianluigiho Donnarummu v AC Miláne nenaberajú správny smer. K dohode zatiaľ nevedú, čo dáva možnosť reagovať United. (Telegraph)

LIVERPOOL: Odchod Mamadouho Sakha z Anfieldu môže byť zrealizovaný za 25 miliónov libier. Pod túto čiastku klub ísť nechce. Stopér zohral v A-tíme The Reds 80 stretnutí. (Daily Mail)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Zdalo sa, že záujem Liverpoolčanov o obrancu Virgila van Dijka padol, no opak je pravdou. Opora Svätcov sa môže stať jeho najdrahšou posilou v histórii. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Citizens plánujú čím skôr dotiahnuť príchod 22-ročného ľavého obrancu Benjamina Mendyho. Odchovanec Le Havre, v súčasnosti už patriaci Monaku, je však stále otvorený viacerým možnostiam. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Zo semifinálového súboja s Arsenalom si David Silva odniesol zranenie a jeho štart v dnešnom zápase proti Manchestru United je vysoko nepravdepodobný. (ESPN)

TOTTENHAM: Pokiaľ sa Toby Alderweireld rozhodne ostať v Londýne, na stole už má ponuku novej zmluvy. Jej súčasťou je zdvojnásobenie platu a poberal by pol milióna eur mesačne. (Mirror)

WEST BROMWICH: Najbližším súperom The Baggies bude v sobotu Leicester a do hry zrejme nezasiahne Matt Phillips ani Hal Robson-Kanu. Oboch trápi svalové zranenie. (clubcall.com)

BURNLEY: Zakázané tipovanie na futbalové zápasy vynieslo Joeymu Bartonovi trest na osemnásť zápasov. Kontroverzný záložník pritom prišiel na sever Anglicka len v januári. (Guardian)