Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)

štvrtok, 27. apríl 2017 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci už ďalej nepočítajú so službami 33-ročného obrancu Jéremyho Mathieuho. Ten odohral v aktuálnom ročníku 16 zápasov v súčte všetkých súťaží. (Marca)

SEVILLA: O hosťovanie brazílskeho útočníka Gabriela Barbosu z Interu Miláno javia Los Rojiblancos. 20-ročný futbalista patrí talianskemu celku od augusta 2016. (Football-Italia.net)

SEVILLA & MÁLAGA: 21-ročný útočník a bývalý hráč Barcelony, Sandro Ramirez, možno opustí Málagu a zamieri do slávnejšieho andalúzskeho mužstva. Lanária ho Sevillčania. (Marca)

REAL MADRID: Popri presvedčivom víťazstve v La Coruñi 6:2 potešil aj zápasový návrat Raphaëla Varana. Odohral 88 minút, pričom predošlý mesiac chýbal pre svalové problémy. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Disciplinárny trest hrozí trénerovi Diegovi Simeonemu. Pred koncom zápasu s Villarrealom (0:1) rázne protestoval proti nadstavenému času a zmienka o tom sa dostala aj do zápisu o stretnutí. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Siedmy tím talianskej ligy, Inter Miláno, hľadá nového trénera. Jednotkou na zozname je pritom Diego Simeone, ktorého budú lanáriť na post Stefana Pioliho. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Na dva týždne vymerali zdravotníci dĺžku absencie Yannicka Carrasca. Odpísalo ho vykĺbené rameno zo súboja s Villarrealom a vynechá tak prvé semifinále Ligy majstrov. (Goal.com)

OSASUNA: La Liga včera spoznala prvého vypadávajúceho. Pamplončania podľahli Barcelone vysoko 1:7 a o rok budú pôsobiť o súťaž nižšie. Pokiaľ Granada v sobotu nevyhrá, pridá sa k nej. (Mirror)