Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.)

streda, 26. apríl 2017 09:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Ďalšie roky v barcelonskej bráne pred sebou má Marc-André ter Stegen. Jeho pôvodná zmluva na dva roky bude podľa médií natiahnutá do leta 2022. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID: Gareth Bale si už v aktuálnej sezóne zahrať nemusí. Lekári mu určili dobu liečenia na štyri týždne, čo okrem semifinále Ligy majstrov zahŕňa aj záver La Ligy. (Guardian)

REAL MADRID: Jednozápasový trest bol za červenú kartu vymeraný Sergiovi Ramosovi. Klub napriek tomu s vylúčením proti Barcelone nesúhlasí a pripravuje odvolanie. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Pri prehre s Villarrealom 0:1 naskočil Yannick Carrasco do hry v 56. minúte a v 72. už nútene striedal. Dôvodom bolo zranenie ramena. (Marca)

CELTA VIGO: Zadák Carles Planas nedohral súboj s Betisom (0:1) pre zranenie kolena. Výsledky podrobných vyšetrení ešte známe nie sú, no vylúčené je poškodenie väzov. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Ani toto leto nebude Manchester United prestupové dianie len pasívne sledovať. Zameral sa napríklad na 20-ročného stredopoliara, odchovanca Los Che, Carlosa Solera. (Marca)

LAS PALMAS: Neprimeraná reakcia ofenzívneho Chorváta Marka Livaju po červenej karte v zápase s Alavésom (1.1) vyšla draho. Dostal totiž trest na päť zápasov, teda do konca sezóny. (Marca)

GRANADA: Krátko po zmene trénera a príchode Tonyho Adamsa došlo k zmene aj na poste športového riaditeľa. Funkcie sa ujal Manuel Salvador. (sport.es)