Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)

streda, 26. apríl 2017 09:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Francúzsky Marseille sa údajne pokúsi získať niekoľkých Francúzov z Anglicka, vrátane útočníka Oliviera Girouda. V tomto ročníku Premier League sa predviedol deviatimi gólmi. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Ani toto leto nebudú Diabli prestupové dianie len pasívne sledovať. Zamerali sa napríklad na 20-ročného stredopoliara, odchovanca Valencie, Carlosa Solera. (Marca)

CHELSEA & BOURNEMOUH: Počas leta zrejme zmení zamestnávateľa gólman Asmir Begovic. Najbližšie k jeho zisku sú momentálne The Cherries, hoci stále len pri prvotných rokovaniach. (ESPN)

WEST HAM: Vo farbách Bologne si Kladivári vyhliadli možnú posilu. Kúpiť sa pokúsia záložníka Simoneho Verdiho, hoci ten je na severe Talianska zaviazaný do leta 2020. (tuttomercatoweb.com)

CRYSTAL PALACE: Zranený členok, ktorý si James Tomkins odniesol zo stretnutia s Liverpoolom (2:1), mu predčasne ukončí sezónu. Klub má pritom pred sebou ešte päť duelov. (sportsmole.co.uk)

CRYSTAL PALACE: 40 miliónov libier si v lete The Eagles budú pýtať za ofenzívneho Afričana Wilfrieda Zahu. Klubový odchovanec bol v posledných týždňoch spájaný s viacerými klubmi. (skysports.com)

SUNDERLAND: Druhú operáciu zrejme musí absolvovať Duncan Watmore. Pre problémy s kolenom bolo zrejmé, že si v tomto ročníku už nezahrá, no bolesť i tak neustupuje. (Daily Mail)

HULL CITY: Disciplinárna komisia FA zrušila útočníkovi Oumarovi Niassému červenú kartu zo zápasu s Watfordom. Verdikt rozhodcov z úvodnej polhodiny označila za nesprávny. (BBC)