Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)

utorok, 25. apríl 2017 12:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ďalších zranených hlásia Červení diabli. Po víťazstve nad Burnley 2:0 z diania vypadol Paul Pogba so zranenou nohou a Ander Herrera s členkom. (Express)

MANCHESTER CITY: Záložník Corentin Tolisso si vybojoval miesto v zostave Olympique Lyon, nastrieľal 14 gólov v súčte všetkých súťaží a dostal sa do hľadáčika Pepa Guardiolu. (ESPN)

ARSENAL: V súvislosti s anglickou ligou je často spomínaný krídelník Emil Forsberg. Ofenzívne ladený Švéd pôsobí v Lipsku a po Liverpoole sa oňho začal zaujímať aj siedmy tím súťaže. (metro.co.uk)

ARSENAL: Zranený členok na čas z diania vyradí Alexa Oxlade-Chamberlaina. Lekársky tím však zatiaľ nevydal žiadne stanovisko ohľadne dĺžky zotavovania a závažnosti problému. (Mirror)

CHELSEA: Tréningy už opäť absolvuje Gary Cahill. Dôvodom jeho výpadku zo zostavy na semifinále FA Cupu bola črevná viróza, no na dnes proti Southamptonu je fit. (Mirror)

CHELSEA: Vedenie Neapola pripúšťa, že odchod Kalidouho Koulibalyho nemusí byť taký vylúčený, ako deklarovalo pôvodne. To opäť oživilo snahy The Blues o 25-ročného stopéra. (Daily Star)

LIVERPOOL: Predčasný koniec sezóny údajne čaká útočníka Daniela Sturridgea. Toho dlhšie držia mimo hry zranené bedrá a na ostávajúce štyri zápasy ich podľa všetkého dokopy nedá. (Telegraph)

LEICESTER CITY: Z prípravy na zápas s Arsenalom vypadol obranca Wes Morgan. Dôvodom je zranený stehenný sval a hrať nebude ani Islam Slimani, ktorého trápia triesla. (skysports.com)