Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)

pondelok, 24. apríl 2017 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Krátko pred úvodným výkopom El Clásica avizovala Barça, že sa bude musieť zaobísť bez Jéremyho Mathieuho. Dôvodom sú problémy s achilovkou. (sport-english.com)

BARCELONA: Katalánci vyhrali na madridskej pôde 3:2 a dvojgólovým hrdinom sa stal Lionel Messi. Druhý zásah pritom preňho mal v drese tohto klubu už poradové číslo 500. (ESPN)

BARCELONA: Výborné výkony stredopoliara Christiana Eriksena z Tottenhamu pútajú pozornosť a nie hocikoho. Autora siedmich tohtosezónnych gólov Premier League si vyhliadla Barcelona. (mundodeportivo.com)

BARCELONA & REAL MADRID: Očakávaný madridsko-barcelonský duel skončil úspechom druhého tímu La Ligy. Situácia v tabuľke vyzerá tak, že Katalánci majú 75 bodov, rovnako ako Real, no Biely balet má ešte jeden zápas k dobru. (futbol.as.com)

REAL MADRID: Krátko pred zápasom s Barçou ohlásil Gareth Bale, že sa cíti byť pripravený. Z hry však odstúpil už v 39. minúte, zrejme pre obnovené zranenie lýtkového svalu. (Marca)

REAL MADRID: V zaujímavej špekulácii je zahrnutý Brazílčan Philippe Coutinho z Liverpoolu. Údajne sa dostal pod drobnohľad Realu, ktorý sa pripravuje na odchod Luku Modrića do Bayernu. (Express)

CELTA VIGO: Pri nečakanej prehre s Betisom 0:1 bol aj John Guidetti, ktorého trápila viróza a aj kvôli nej predčasne odstúpil zo zápasu Európskej ligy proti belgickému Genku. V súboji však odohral len 58 minút. (Marca)

VALENCIA: Ľahším otrasom mozgu sa skončil pre Ezequiela Garaya zápas s Málagou (0:2). Z hracej plochy putoval priamo do nemocnice, kde istý čas ostane pod dohľadom lekárov. (mundodeportivo.com)