Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)

pondelok, 24. apríl 2017 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Kupca útočníka Kyliana Mbappého z Monaka musí zaplatiť mimoriadnu čiastku. Citizens s tým počítajú a z francúzskeho mladíka spravia najdrahšieho hráča planéty. (Guardian)

MANCHESTER CITY & CRYSTAL PALACE: Sťahovanie do Londýna zvažuje obranca Bacary Sagna. Hráča Citizens lanária The Eagles na plat 85 tisíc libier týždenne. (clubcall.com)

MANCHESTER UNITED: Brazílsky obranca Marquinhos patrí od leta 2013 PSG. Po sezóne sa situácia môže zmeniť a podľa niektorých zdrojov United ponúknu 59 miliónov libier. (metro.co.uk)

CHELSEA: Hlasovanie o najlepšieho hráča roka v anglickej Premier League ovládol N'Golo Kanté. Posila z Leicestru v ankete zdolala Hazarda, Kanea, Lukakua, Ibrahimovica a Sáncheza. (BBC)

CHELSEA: Antonio Conte označil dve hlavné priority pre letné prestupové obdobie. Do tímu by rád priviedol Virgila van Dijka zo Southamptonu a Romelua Lukakua z Evertonu. (Daily Star)

ARSENAL & CHELSEA: FA Cup po včerajšku pozná oboch finalistov. 27. mája sa vo Wembley proti sebe postavia The Blues, ktorí ešte v sobotu pokorili Tottenham 4:2, a Arsenal po zvládnutej dráme s Manchestrom City s triumfom 2:1 po predĺžení. (Mirror)

LIVERPOOL: V zaujímavej špekulácii je zahrnutý Brazílčan Philippe Coutinho. Údajne sa dostal pod drobnohľad Realu Madrid, ktorý sa pripravuje na odchod Luku Modrića. (Express)

TOTTENHAM: Výborné výkony stredopoliara Christiana Eriksena pútajú pozornosť a nie hocikoho. Autora siedmich tohtosezónnych gólov Premier League si vyhliadla FC Barcelona. (mundodeportivo.com)

TOTTENHAM: Lazio Rím sa po sezóne pokúsi uloviť 22-ročného útočníka Vincenta Janssena. Za Holanďanove služby Rimania ponúknu 14 miliónov eur. (talksport.com)