Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)

nedeľa, 23. apríl 2017 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kanonieri podľa bulvárnejšej tlače vedú pokročilé rokovania o príchode Ardu Turana. Barcelonského stredopoliara by mohli priviesť za 20 miliónov libier. (The Sun)

MANCHESTER UNITED: Štart v sezóne 2016/17 je prakticky nereálny ako u Zlatana Ibrahimovica, tak aj Marcosa Roja. Informáciu potvrdilo vedenie klubu, no viac bude známe až neskôr, keď sa určí presný spôsob liečby. (klubový web)

MANCHESTER UNITED & BURNLEY: Dva roky po predaji Michaela Keana sa United pokúsia tohto obrancu opäť kúpiť. The Clarets sú však v tejto veci už dlhšie v kontakte s Evertonom. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: 29-ročný stopér Leonardo Bonucci je lanárený obomi klubmi z Manchestru. Juventus Turín zaňho už stanovil cenu a defenzívnu oporu nepustí za menej ako 60 miliónov eur. (Telegraph)

MANCHESTER CITY: Špekulácie o prestupe Antoina Griezmanna z Atlética Madrid naberá nový spád. Pep Guardiola ho označil za „vysnívanú posilu“. Otázkou však ostáva prestupová čiastka. (Daily Mail)

EVERTON: Rozhodujúci boj o Romelua Lukakua nakoniec zvedie Chelsea a Manchester United. Najmä Červení diabli po Ibrahimovicovom zranení chcú Belgičana za akúkoľvek cenu. (skysports.com)

EVERTON: V defenzíve Karameliek môže počas leta pribudnúť Francesco Acerbi. Talian už štvrtý rok háji farby Sassuola, no prestupu do anglickej ligy by sa nebránil. (Daily Star)

SOUTHAMPTON & CRYSTAL PALACE: Štvorgólový útočník Jay Rodriguez nemusí ostať vo farbách Svätcov napriek zmluve do roku 2019. Jeho dostupnosť zisťujú The Eagles. (Mirror)