Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)

nedeľa, 23. apríl 2017 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pôvodné poškuľovanie Kataláncov po obrancovi Sergovi Aurierovi sa zmenilo na seriózny záujem. V prípade dohody odíde do Paris Saint-Germain vyše 20 miliónov eur. (Goal.com)

BARCELONA: Arsenal podľa bulvárnejšej tlače vedie pokročilé rokovania o príchode Ardu Turana. Tureckého stredopoliara by mohol priviesť za 20 miliónov libier. (The Sun)

REAL MADRID: Definitívny verdikt vyriekli lekári o Garethovi Baleovi. Walesan stihol doliečiť zranené lýtko a na dnešný zápas proti Barcelone je fit, hoci začne možno len na lavičke. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Špekulácie o prestupe Antoina Griezmanna naberajú nový spád. Coach Manchestru City, Pep Guardiola, ho označil za „vysnívanú posilu“. Otázkou však ostáva prestupová čiastka. (Daily Mail)

SEVILLA: Nového športového riaditeľa predstavili Los Rojiblancos. Po odchode Monchiho na uvoľnenú stoličku zasadol Oscar Arias, ktorý naposledy pôsobil v štruktúrach Las Palmas. (futbol.as.com)

SEVILLA: Štyri mesiace nemohol vinou zranenia nastúpiť Ganso, no proti Granade sa vrátil vo veľkom štýle. Pri comebacku dvakrát rozvlnil sieť a zariadil výhru 2:0. (Marca)