Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)

sobota, 22. apríl 2017 09:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Hosťovanie 31-ročného stopéra Thomasa Vermaelena v Ríme k ďalšej spolupráci nepovedie. AS už informovali Kataláncov, že po sezóne Belgičana pošlú naspäť. (talksport.com)

REAL MADRID: Marcos Asensio je zatiaľ skrytou ofenzívnou zbraňou, čo zrejme bude platiť aj pre budúci ročník. Real ho predať nechce a odmietol ponuku 50 miliónov libier z Liverpoolu. (as.com)

REAL MADRID: Ústne dohodnutá je nová zmluva pre Sergia Ramosa. Kapitán súhlasil s ponúknutými podmienkami a oficiálne všetko podpíše po skončení tejto sezóny. (Marca)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Včera boli predstavené semifinálové dvojice Champions League. Tešiť sa môžeme na madridské derby, ktoré začne 2. mája zápasom na pôde Realu a o týždeň sa bitka presunie k červeno-bielym. (Marca)

VALENCIA: Návrat do tréningu bol v prípade Josého Luisa Gayu uponáhľaný. Krajný bek si nezahrá minimálne v zápase s Málagou, a to pre obnovené svalové zranenie. (mundodeportivo.com)

SEVILLA & EIBAR: O prestupe do Andalúzie rokuje 26-ročný ľavý obranca Antonio Luna. Hoci aktuálne háji farby Los Armeros, ide o sevillského odchovanca, kam sa plánuje vrátiť. (fichajes.net)

ALAVÉS: Ponukou na prestup do Talianska sa bude počas leta zaoberať krídelník Edgar Méndez. Poľuje naňho Atalanta Bergamo, pričom hodlá aktivovať jeho 5-miliónovú výkupnú klauzulu. (tuttomercatoweb.com)

OSASUNA: Nádej Pamplončanov na záchranu je mizivá, navyše k dispozícii je aktuálne len 16 hráčov, z toho traja gólmani. V takejto zostave tím nastúpi na duel so zachraňujúcim sa Gijónom. (Marca)