Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)

piatok, 21. apríl 2017 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Rozhodnutie o budúcej sezóne Emre Can stále neprezradil, no Jürgen Klopp s ním v zostave The Reds naďalej počíta a ani prípadné odmietnutie novej zmluvy ho neovplyvní. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Pravý obranca Serge Aurier sa dostal do hľadáčika Červených diablov. Hráč PSG, reprezentujúci Pobrežie Slonoviny, však zatiaľ oficiálnou cestou nerokuje. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Okrem postupu cez Anderlecht do semifinále Európskej ligy rezonuje v Manchestri aj zranenie Zlatana Ibrahimovica, ktorý má problémy s kolenom. (BBC)

ARSENAL: 10 miliónov eur ponúka SSC Neapol za brankára Wojciecha Sczesneho. Ten momentálne hosťuje z Londýna v AS Rím, no po sezóne sa jeho situácia zrejme zmení. (Daily Star)

TOTTENHAM: V zisk dvoch veľkých posíl naďalej veria na severe Londýna. Okrem obrancu Michaela Keana z Burnley plánujú uloviť aj Douglasa Costu, krídelníka Bayernu Mníchov. (Mirror)

WEST HAM: Náhradou na trénerskej stoličke za Slavena Bilića sa nakoniec môže stať Simone Inzaghi. Talian aktuálne vedie Lazio Rím, priebežne štvrtý tím Serie A. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Len štyri štarty má v tejto sezóne za sebou Loïc Rémy. Naposledy vynechal sedem kôl v rade a vráti sa v nedeľu. Stretnutie s Liverpoolom teda stihne. (Daily Star)

WATFORD & WEST BROMWICH: Často sa v tlači objavuje Troy Deeney. Spomedzi všetkých záujemcov o jeho služby momentálne dominuje West Brom s ponukou 20 miliónov libier. (Daily Star)