Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)

piatok, 21. apríl 2017 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Nedeľné El Clásico pravdepodobne stihne Gareth Bale. Ten sa zbavil problémov s lýtkom a naplno trénuje, čo dáva veľké šance, že na duel prvého s druhým bude fit. (skysports.com)

REAL MADRID: 20-ročný útočník Borja Mayoral hosťuje vo Wolfsburgu, ktorý by si ho rád nechal ešte ďalší rok. Španiel však dostal v zápase priestor na viac ako 30 minút len štyrikrát. „Som mladý a chcem hlavne hrať. Nechápem, prečo ma chce Wolfsburg udržať na ďalší rok.“ komentoval svoju situáciu. (ESPN)

BARCELONA: Odvolanie proti trojzápasovému trestu Neymara Kataláncom nevyšlo. Bolo zamietnuté a Brazílčan tak definitívne vynechá zápas s Realom Madrid. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: Zadák Felipe Luis si zo súboja s Leicestrom City odniesol zlomený prst. Dostane tak špeciálnu ortézu a vďaka nej môže hrať už v najbližšom kole La Ligy. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Problémy s kolenom ustúpili a Šime Vrsaljko hlási návrat do zápasového diania. Priestor dostane už v sobotu proti Espanyolu, nakoľko Atlético v týždni prišlo o ďalších dvoch zranených hráčov. (futbol.as.com)

ALAVÉS: Svalové zranenie zo zostavy na čas vyškrtlo obrancu Alexisa. Nedeľnú konfrontáciu s Las Palmas tak určite vynechá, ale bližšie informácie zatiaľ známe nie sú. (mundodeportivo.com)