Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)

streda, 19. apríl 2017 08:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Zotrvanie v Premier League nie je u Johna Terryho vylúčenou vecou. 36-ročného stopéra oslovil Bournemouth aj West Bromwich, ktorý oňho bojoval už v zime. (Telegraph)

CHELSEA: Madridský Real sa údajne blíži k zisku Edena Hazarda. Španieli čoskoro pošlú ponuku na 100 miliónov libier a média na Pyrenejskom polostrove tvrdia, že Londýnčania čiastku odsúhlasili. (Express)

ARSENAL: Do defenzívy môže pribudnúť 22-ročný stopér Brörn Engels z Clubu Brugge. Belgičan je takémuto transferu naklonený a brániť v tom nebude ani jeho zamestnávateľ. (Mirror)

LIVERPOOL: 20-ročný brazílsky záložník Allan bol požičaný do Herthy Berlín a zotrvať tam môže aj v budúcom ročníku. Nemci nemajú v pláne nákup, len predĺženie hosťovania. (Liverpool Echo)

LEICESTER CITY: Cesta Ligou majstrov sa včera pre majstra Anglicka skončila. Nad jeho sily bolo Atlético Madrid, s ktorým po prehre 0:1 vonku, remizoval napriek obrovskej bojovnosti na domácej pôde 1:1. (Guardian)

TOTTENHAM: Žiadnym tajomstvom nie je, že Kohúti plánujú kúpu krídelníka Brumu z Galatasarayu. Hoci sa už objavovali správy o dohodnutej záležitosti za 17,5 milióna eur, nič zatiaľ doladené nie je. (Goal.com)

SOUTHAMPTON: Anglickí novinári venujú pozornosť útočníkovi Henrymu Onyekurovi z belgického Eupenu. K jeho kúpe sa najnovšie priblížili The Saints. (tribalfootball.com)

EVERTON: Či už bude kupcom Romelua Lukaka Chelsea alebo Manchester United, vedenie si bude za belgickú hviezdu vo svojich farbách pýtať 100 miliónov eur. (Daily Mail)