Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)

streda, 19. apríl 2017 08:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridčania sa údajne blížia k zisku Edena Hazarda z Chelsea. Čoskoro pošlú ponuku na 100 miliónov libier a média na Pyrenejskom polostrove tvrdia, že Angličania čiastku odsúhlasili. (Express)

BARCELONA & BILBAO: Koniec v Athleticu ohlásil Ernesto Valverde, kým Barça hľadá nového trénera. Médiá tieto dva fakty okamžite spojili a 53-ročného Španiela považujú za top kandidáta na katalánsku lavičku. (Independent)

VILLARREAL: AC Milánu sa po vytrvalom boji podarí podpísať Matea Musacchia. Argentínsky stopér a dlhodobá tvár Žltých ponoriek bude stáť 15 miliónov eur. (talksport.com)

ESPANYOL: Odchovanec Periquitos, obranca Rubén Duarte, je pod drobnohľadom talianskych klubov. Momentálne sa v súvislosti s ním najčastejšie spomína FC Janov. (calciomercato.com)

ESPANYOL: V sobotu si Barcelončania zmerajú sily s Atléticom Madrid a chýbať bude Hernán Pérez. Ofenzívny Paraguajčan má problémy s členkom. (Marca)

MÁLAGA: Úspešnú operáciu triesiel má za sebou záložník Juanpi Añor. Podľa všetkého bude Venezuelčan chýbať už do konca sezóny, hoci klub zatiaľ oficiálne nič nepotvrdil. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Zahraničným brankárom s najvyšším počtom štartov v La Lige je od soboty Carlos Kameni. Kamerunčan si už zachytal 329krát, čo je o jeden viac ako Argentínčan Leo Franco. (Marca)

EIBAR: Obranca Iván Ramis nedohral v minulom kole zápas s Betisom. Dôvodom boli problémy s kolenom a čaká ho nútená prestávka. Stále je však otázne, ako dlho sa mimo diania zdrží. (mundodeportivo.com)