Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)

utorok, 18. apríl 2017 12:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Problémy s lýtkovým svalom zmaria Garethovi Baleovi štart v odvetnom štvrťfinále proti Bayernu. Nedohral pritom už prvé stretnutie a v lige následne dostal voľno. (Express)

BARCELONA: Ohrozený je štart defenzívneho Argentínčana Javiera Mascherana v zápase Ligy majstrov proti Juventusu. Pre zranenie lýtka nehral proti Realu Sociedad (3:2) a stále netrénuje. (Goal.com)

BARCELONA: Katalánci sú nabudení na zajtrajší zápas s Juventusom. Na talianskej pôde prehrali 0:3, no Neymar hlási, že po PSG predvedú už druhý veľký comeback. „Musíme pre to spraviť maximum a ak sa tak stane, zvládneme to aj druhý raz. Verím v tím a opäť nemôžeme nič stratiť, len všetko získať.“ sebavedome vyhlasoval v rozhovore. (ESPN)

SEVILLA: Stretnutie trénera Jorgeho Sampaoliho so zástupcami Argentínskeho zväzu bol výmysel médií. O svojej budúcnosti sa rozhodne až v piatok a dovtedy ostáva sústredený na prácu v Seville. (Football-España.net)

BILBAO: Ponuku na predĺženie zmluvy údajne odmietne tréner Athleticu Ernesto Valverde. V predstihu o tom informoval vedenie baskického klubu, a to hľadá nového muža na lavičku. (mundodeportivo.com)

VILLARREAL: Stopér Rafael Tóloi zvažuje odchod z talianskej Atalanty a na situáciu okamžite reagovali vo východnom Španielsku. Brazílčan údajne už o prestupe začal rokovať. (todomercadoweb.es)

SEVILLA: Dvojtýždňový oddych nakoniec čaká útočníka Vitola. Ten si pri bezgólovej remíze s Valenciou zranil stehenný sval a striedal už v 15. minúte. (futbol.as.com)