Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)

utorok, 18. apríl 2017 12:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Niektoré médiá šírili správu, že ľavý obranca Sead Kolašinac má podpísanú predbežnú zmluvu o prestupe ku Kanonierom. Informácie, podľa slov jeho otca, pravdivé nie sú, no i tak sa reprezentant Bosny a Hercegoviny rozhodne medzi nimi a AC Milánom. (ESPN)

CHELSEA: Sobotné semifinále FA Cupu má stihnúť aj gólman Thibaut Courtois. Ten vynechal minulé kolo Premier League pre zranenie členka, no nejde o nič mimoriadne vážne. (Guardian)

LIVERPOOL: Záložník Lucas Leiva sa častejšie objavuje v zostave a rád by na Anfielde ostal aj pre budúcu sezónu. Okrem toho, tím je na dobrej ceste vybojovať si postup do Ligy majstrov. (Independent)

SOUTHAMPTON: Vedenie sa začína pripravovať na budúcnosť bez Virgila van Dijka a riešením má byť Pontus Jansson. 26-ročný Švéd momentálne hosťuje z Turína v Leedsi United. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Posledný anglický zástupca v Champions League má dnes pred sebou štvrťfinálovú odvetu. Líšky na pôde Atlética Madrid prehrali len 0:1 a hoci nevyhrali už tri zápasy po sebe, v tejto súťaži doma nestratili ešte ani bod. (BBC)

LEICESTER CITY: Až v priebehu dneška sa rozhodne, či Wes Morgan nastúpi na zápas s Atléticom Madrid. Kapitána stále trápi chrbát, kvôli ktorému maróduje už dlhší čas. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Cez leto bude Wilfried Zaha na roztrhanie. Vážny záujem naďalej javí Arsenal, Manchester City, Chelsea aj Tottenham. Sam Allardyce i tak verí, že sa rozhodne pre predĺženie zmluvy. (skysports.com)

BOURNEMOUTH: Zranený členok Jacka Wilshera nie je zlomený, no či si zahrá už v najbližšom kole proti Middlesbrough, je zatiaľ neisté. K zraneniu prišiel pri prehre s Tottenhamom 0:4. (Daily Mail)