Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)

pondelok, 17. apríl 2017 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Jeden záujemca o služby Álvara Moratu padá. Španiela okrem Chelsea lanáril aj Tottenham, no ten už vyhlásil, že Španiel je ďaleko za možnosťami klubu. (metro.co.uk)

REAL MADRID: Tri mesiace sa na trávniku neobjavil Fabio Coentrão. Zmenilo sa to až vo víkendovom zápase s Gijónom (3:2), kde dostal priestor na 57 minút. (BBC)

REAL MADRID: Dvojgólový hrdina z Gijónu, záložník Isco, prezradil, že by si prial zotrvanie v Madride, ktorý považuje za najlepší klub sveta. Zároveň vysvetlil chladnú oslavu prvého gólu, nakoľko šlo „len“ o vyrovnanie, no víťazný zásah si užil naplno. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Na štvrťfinálovú odvetu Champions League má byť pripravený Kévin Gameiro. Mimo diania ho držal zranený stehenný sval, no už ho stihol zotaviť. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: S nečakaným priznaním prišiel stredopoliar Saúl Ñiguéz. Dva roky trpel problémami s močovým mechúrom, nosil močový katéter a po zápasoch aj tréningoch zvykol močiť krv. Problémy začali v zápase Ligy majstrov s Leverkusenom, keď inkasoval úder do oblasti obličiek. (Football-España.net)

SEVILLA: Len pätnásťminútové trvanie mal zápas proti Valencii pre Vitola. Krídelník Los Rojiblancos nútene striedal, pričom skóre sa nemenilo predtým a ani potom. (Marca)

MÁLAGA & GRANADA: Brankár Guillermo Ochoa patrí Boquerones a hosťuje u andalúzskeho rivala z Granady. V budúcom ročníku si však s najväčšou pravdepodobnosťou zahrá v Marseille. (ESPN)