Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)

pondelok, 17. apríl 2017 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Novú špekuláciu o Jesúsovi Navasovi priniesla britská tlač. Okrem návratu do Sevilly vraj môže zamieriť aj do Talianska, konkrétne do farieb rímskeho AS. (Football-Italia.net)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Červení diabli si vyhliadli posilu v modrej časti Liverpoolu. Uloviť chcú v tejto sezóne štvorgólového záložníka Rossa Barkleyho. (ESPN)

CHELSEA: Druhú prehru za štyri kolá v šlágri proti Manchestru United zaknihoval líder súťaže. Skóre 0:2 z pohľadu Londýnčanov znamená, že náskok na čele sa zúžil na štyri body. Okrem toho, šlo o prvú prehru s týmto súperom od októbra 2012, teda 12 zápasov vzájomných zápasov nazad. (Mirror)

CHELSEA: S dvomi absenciami sa museli na poslednú chvíľu pred zápasom s Manchestrom United vyrovnať The Blues. Obranca Marcos Alonso ochorel, brankár Thibaut Courtois má zranený členok. (Telegraph)

STOKE CITY: Hoci zmluva bekovi Glenovi Johnsonovi končí už v lete, Hrnčiari veria, že klub neopustí. Pripravili mu ponuku na predĺženie spolupráce o ďalší rok. (Telegraph)

BOURNEMOUTH: Zadarmo by mal po sezóne opustiť druholigový Cardiff stopér Bruno Manga. Situáciu plánuje využiť Eddie Howe a s Gabončanom čoskoro zaháji rokovania. (skysports.com)

SUNDERLAND: Anglickú ligu by si mohol opäť pripomenúť 36-ročný útočník Dimitar Berbatov. Ten je bez zmluvy, naposledy hral za grécky PAOK a teraz rokuje s Čiernymi mačkami. (skysports.com)

SUNDERLAND: V 88. minúte súboja s West Hamom (2:2) sa Billy Jones dostal do tvrdého vzdušného súboja, po ktorom utrpel otras mozgu. Okamžite putoval do nemocnice, no odtiaľ pravého obrancu rýchlo pustili domov. (eurosport.co.uk)

WEST BROMWICH: 19-ročný útočník Henry Onyekuru z belgického KAS Eupen pracoval na prestupe do Celticu Glasgow. Do diania sa však vložili aj The Baggies. (Mirror)