Main Content

Scholes predpovedá Manchestru United veľký úspech už v tejto sezóne

štvrtok, 16. február 2017 11:11 | Autor: Squashmaster

Paul Scholes
Paul Scholes | zdroj: © TASR

Paul Scholes je nepochybne jednou z najväčších legiend klubu z Old Trafford. Po skončení kariéry však patril k veľmi hlasným kritikom svojho bývalého tímu.

V poslednom čase však začal červeným diablom opäť veriť. V najnovšom rozhovore pre portál goal.com dokonca povedal, že United má silu na to, aby vyhral Európsku ligu a v Premier league skončil v prvej štvorke, napriek tomu, že momentálne je na šiestom mieste.

„Nie je to iba Európa, je to aj ligový pohár, FA Cup a liga. Bude to ťažké, ale myslím si, že majú dostatočnú kvalitu, aby to zvládli. Hráči sú v tejto fáze sezóny dostatočne dobre pripravení, nepotrebujú veľa trénovať,“ povedal pre goal.com.

Pokiaľ ide o Európsku ligu za hlavného konkurenta United považuje Scholes AS Rím:

„Povedal by som, že AS Rím je ďalší veľký tím v Európskej lige. Je tam aj niekoľko španielskych tímov, Celta Vigo a Athletic Bilbao. Bilbao má vždy veľmi solídny tím, ale myslím si, že United je schopný poraziť ktorýkoľvek z týchto tímov,“ dodal Scholes.

Paul Scholes odohral za United 718 zápasov, v ktorých strelil 155 gólov a podieľal sa na zisku 11 anglických titulov. So Scholesom súhlasia aj stávkové kancelárie, ktoré za najväčšieho favorita na celkový triumf v EL považujú práve Červených diablov.