Main Content

Liverpool musí získať Suareza späť, hovorí legenda klubu

štvrtok, 22. december 2016 13:59 | Autor: Squashmaster

Liverpool musí získať Suareza späť, hovorí legenda klubu
Liverpool musí získať Suareza späť, hovorí legenda klubu | zdroj: © TASR

Hoci John Aldridge odohral v drese FC Liverpool len dve sezóny na konci 80. rokov, získal si tento vyhlásený kanonier srdcia mnohých divákov z mesta Beatles. Aktuálne odporúča Kloppovi meno, ktoré by jeho tímu dodalo ešte väčšiu silu.

Podľa Aldridgea je Liverpool momentálne dobrým tímom, ale aby sa stal ešte lepším, odporučil Jürgenovi Kloppovi znovu angažovať uruguajský stroj na góly menom Luis Suárez, ktorý klub v roku 2014 opustil a zamieril do katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona.

"Klub je celkom dobrý. Coutinho sa čoskoro vráti, to isté platí pre Matipa a Gomeza. Navyše, mladíci majú veľký potenciál. Tréner bude vedieť, keď potrebuje niekoho kúpiť. Osobne by som išiel po Suarézovi," povedal pre portál goal.com dnes 58-ročný Aldridge.

Suárezov návrat, ktorý v poslednej sezóne v drese Liverpoolu získal prestížne ocenenie pre najlepšieho hráča Premier League, by nepochybne pridal na útočnej sile Liverpoolu, avšak tento prestup je dosť nepravdepodobný.

Odkedy Suaréz strieľa góly v drese Blaugranas, získal s Barcelonou dva ligové tituly, jeden triumf v Lige majstrov a spolu s Neymarom a Lionelom Messim vytvoril asi najúdernejšiu súčasnosti, ba možno aj celej futbalovej histórie. Na dôvažok podpísal tento uruguajský útočník s Barcou predĺženie kontraktu do roku 2021.