Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (9.7.)

sobota, 9. júl 2016 09:45 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (9.7.)
Správy dňa z Euro 2016 (9.7.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Ronaldo o finále

Kapitán Portugalska Cristiano Ronaldo prehlásil, že Francúzsko má silnejší tím ako „brazílski Európania“, no finále vyhrajú Portugalci. Pre hviezdneho CR7 pôjde o veľkú šancu vyhrať prvý veľký turnaj s národným tímom. (goal.com)

Bronzoví medailisti

Reprezentácie Nemecka a Walesa sa po prehrách v semifinálových zápasoch stali bronzovými medailistami Euro 2016. Zápas o tretie miesto sa totiž na kontinentálnom šampionáte nehráva. (goal.com)

Anglicko ako Francúzsko

Kouč anglického Crystal Palace Alan Pardew sa domnieva, že národný tím Anglicka je nemenej kvalitný ako Francúzsko, ktoré sa dostalo do finále Euro 2016. (goal.com)

Coleman v 2018 odíde

Tréner Walesu Chris Coleman potvrdil, že s Drakmi ešte absolvuje kvalifikáciu na MS 2018 a prípadný záverečný turnaj, pričom po šampionáte v Rusku vo svojej funkcii skončí. (goal.com)

Rusko je slabé

Leonid Slutsky, ktorý viedol Rusko na Euro 2016 v rozhovore povedal, že každý v Rusku musí akceptovať, že futbalový národný tím Zbornej je jednoducho slabý. Rusko si zapísalo v skupine B jeden bod za remízu s Anglickom. (goal.com)

Nemecko bolo lepšie

Tréner nemeckej reprezentácie Joachim Low si myslí, že NationalElf boli v semifinále proti Francúzsku lepším tímom, ale aj tak sa im nepodarilo preniknúť do ostro sledovaného finálového zápasu. Low bude pokračovať vo svojej funkcii aj naďalej. (goal.com)