Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (5.7.)

utorok, 5. júl 2016 11:43 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (5.7.)
Správy dňa z Euro 2016 (5.7.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Od Ronalda sa čakalo viac

Stredopoliar portugalskej reprezentácie André Gomes prehlásil, že hráči Portugalska očakávali od kapitána Cristiana Ronalda viac. Po individuálnej stránke hviezdnemu CR7 Euro príliš nevychádza, do streleckej listiny sa zapísal v piatich zápasoch iba dvakrát a proti Rakúsku v skupine nepremenil pokutový kop. (goal.com)

Potvrdený koniec Del Bosqueho

Včera bol oficiálne potvrdený koniec španielskeho trénera Vicenteho Del Bosqueho pri reprezentácie Španielska. La Furia Roja tak hľadá nového trénera, adeptov má byť údajne viacero, pričom prioritou je domáci kormidelník. (goal.com)

Žiadne myšlienky o Benzemovi

Útočník Francúzska Olivier Giroud prehlásil, že počas Euro 2016 vôbec nerozmýšľa nad svojím sokom z reprezentácie Karimom Benzemom. Benzema na ME neštartuje kvôli vydieraniu Mathieuho Valbuenu so sexuálnou nahrávkou. (goal.com)

Ledley odložil svadbu

Tvrdý stredopoliar Walesu Joe Ledley sa mal v týchto dňoch ženiť, no svadbu bol nútený odložiť kvôli úspešnému ťaženiu Drakov na Euro 2016. Tím Chrisa Colemana sa už v stredu stretne v boji o finále s Portugalskom. (90min.com)

Baleovi pomáha Real Madrid

Hviezdny Gareth Bale prezradil, že za jeho výbornými výkonmi na Euro 2016 stojí jeho osobný fyzioterapeut z Realu Madrid, ktorý mu pomáha v príprave na zápasy počas francúzskeho kontinentálneho šampionátu. (90min.com)